ontvang diverse kortingen
en 4 keer per jaar ons
mooie magazine!

ontvang diverse
kortingen en
4 keer per jaar ons
mooie magazine!

ontvang diverse kortingen en
4 keer per jaar ons mooie magazine!

Kortingen op een rij!

Juridische Bijstand:
Iedere EAC deelnemer heeft recht op gratis verhaalsbijstand, bemiddeling en/of juridisch advies bij afwikkeling van zowel materiële als letselschade. Ook als u een probleem heeft over de hoogte van uw garagerekening of een garantieclaim heeft, kunt u terugvallen op onze juridische deelnemersservice.
Lees meer >>

Advies bij aan- en verkoop van uw auto:
“Wat mag die auto kosten?” of “Wat is mijn auto nog waard?” Een telefoontje naar de EAC is voldoende voor een antwoord op die vragen.
Lees meer >>

Technovraagbaak:
EAC deelnemers kunnen bij ons terecht met alle vragen op autotechnisch gebied. Op de meeste vragen krijgt u direct antwoord. Voor sommige problemen is wat meer tijd nodig voor een antwoord.
Lees meer >>

Auto&mobiliteit:
Niet zo maar een automagazine, maar het ‘ECONOMISCH’ automagazine van Nederland, met vooral aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zuinig en verantwoord autorijden.
Lees meer >>

Verzekeringen:
Een autoverzekering waarmee u honderden euro’s goedkoper uit kunt zijn, maar ook een lening of hypotheek afsluiten tegen voordeliger condities? Het klinkt misschien als iets onwerkelijks, maar als deelnemer van de EAC kunt u hiervan profiteren. Klik hier voor een vrijblijvende offerte >>

Autokeuring 10 punten check gratis.
Als deelnemer kunt u een gratis 10 punten check van uw auto laten uitvoeren bij een vestiging van Premio.
Lees meer >>

EAC Wegenhulp:
Verzekerd van hulp bij pech vanaf uw voordeur tot op iedere locatie in Nederland. Zeven dagen per week en 24 uur per dag staan onze hulpverleners klaar om u te helpen bij pech met uw auto of motorfiets.
Lees meer >>

Rijvaardigheidscentrum Lelystad
Safety Experience Center (Lelystad) is het grootste en mooiste rijvaardigheidscentrum van Nederland. Als deelnemer van Stichting EAC krijgt u 25% korting. Vraag de code op per mail of telefoon.
Lees meer >>

Smartpower Energie
Wilt u gebruik maken van onze collectieve energie inkoop? Lees meer >>

Kortingen op een rij!

Thermen Soesterberg 
De deelnemers van EAC krijgen 50% korting op hun sauna dagentree van de tweede persoon. Thermen Soesterberg is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellness­resorts van Nederland. Thermen Soesterberg is natuurlijk genieten in een bosrijke omgeving nabij Utrecht!
Lees meer >>

Thermen Bussloo 
De deelnemers van EAC krijgen 50% korting op hun sauna dagentree van de tweede persoon bij Thermen Bussloo. Met recht het meest exclusieve Wellness Resort van Nederland, met de unieke mogelijkheid om er ook een luxe hotelovernachting bij te boeken in het naastgelegen hotel.
Lees meer >>

Thermen Berendonck 
De deelnemers van EAC krijgen 50% korting op hun sauna dagentree van de tweede persoon. Thermen Berendonck. Dit exclusieve Wellness Resort is uniek in zijn soort. U waant zich in een Indiaas sprookjesachtige omgeving, vol luxe. Dit moet u zelf beleven!
Lees meer >>

Uw Bandenspecialist
Bij uw Bandenspecialist betaalt u geen montage en balanceer­kosten. Zo brengen wij uw kosten weer in balans!
Lees meer >>

Hertz
Hertz tot 10% korting: Voor deelnemers van Stichting EAC hebben wij een aantrekkelijke korting op autohuur wereldwijd via Hertz die kan oplopen tot 10%. Wilt u berekenen wat u kunt besparen? Klik dan hier en gebruik de code: CDP722127. Of zoek een Hertz locatie, klik hier

Zorgverzekeringen:
Als deelnemer van EAC heeft u recht op de collectieve zorg­verzekeringen van de Amersfoortse, Aevitae, Avero Achmea, Nationale Nederlanden, VGZ en als u het regionaal wil houden: Salland. Bel ons voor de collectiviteitscode of premie op 088 700 19 00.
Lees meer >>

Vriendenloterij
Indien u meespeelt in de vriendenloterij dan gaat altijd een deel van uw inleg naar een door u aan te wijzen doel. Indien u de EAC als begunstigde wilt aanwijzen, vermeldt dan dat als u speelt voor: Stichting E.A.C. (let op de punten tussen de letters) in de rubriek welzijn. www.vriendenloterij.nl

Brezan
U ontvangt tot maximaal 30% korting op audio, navigatie en accessoires. Voor meer informatie www.brezan.nl

Tijbout letselschade
Deelnemers van EAC die hulp nodig hebben bij een letselschade kunnen terecht bij onze betrouwbare partner. Wij werken al ruim 20 jaar samen met letselschadespecialist Tijbout. Uw schade is in vertrouwde handen Lees meer >>

Eac Hypotheekdesk
Maak als deelnemer van Stichting EAC gebruik van ons vrijblijvend en onafhankelijk hypotheekadvies tegen een gereduceerd bemiddelingstarief. U kunt met al uw vragen bij ons terecht! Lees meer >>

Scroll naar boven