ontvang diverse kortingen
en 4 keer per jaar ons
mooie magazine!

ontvang diverse
kortingen en
4 keer per jaar ons
mooie magazine!

ontvang diverse kortingen en
4 keer per jaar ons mooie magazine!

Kortingen op een rij!

Juridische Bijstand:
Iedere EAC deelnemer heeft recht op gratis verhaalsbijstand, bemiddeling en/of juridisch advies bij afwikkeling van zowel materiële als letselschade. Ook als u een probleem heeft over de hoogte van uw garagerekening of een garantieclaim heeft, kunt u terugvallen op onze juridische deelnemersservice.
Lees meer >>

Advies bij aan- en verkoop van uw auto:
“Wat mag die auto kosten?” of “Wat is mijn auto nog waard?” Een telefoontje naar de EAC is voldoende voor een antwoord op die vragen.
Lees meer>>

Technovraagbaak:
EAC deelnemers kunnen bij ons terecht met alle vragen op autotechnisch gebied. Op de meeste vragen krijgt u direct antwoord. Voor sommige problemen is wat meer tijd nodig voor een antwoord.
Lees meer>>

Auto&mobiliteit:
Niet zo maar een automagazine, maar het ‘ECONOMISCH’ automagazine van Nederland, met vooral aandacht voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zuinig en verantwoord autorijden.
Lees meer >>

Verzekeringen:
Een autoverzekering waarmee u honderden euro’s goedkoper uit kunt zijn, maar ook een lening of hypotheek afsluiten tegen voordeliger condities? Het klinkt misschien als iets onwerkelijks, maar als deelnemer van de EAC kunt u hiervan profiteren. Klik hier voor een vrijblijvende offerte>>

Autokeuring 10 punten check gratis.
Als deelnemer kunt u een gratis 10 punten check van uw auto laten uitvoeren bij een vestiging van Premio.
Lees meer >>

EAC Wegenhulp:
Verzekerd van hulp bij pech vanaf uw voordeur tot op iedere locatie in Nederland. Zeven dagen per week en 24 uur per dag staan onze hulpverleners klaar om u te helpen bij pech met uw auto of motorfiets.
Lees meer >>

Autoschade:
Als aanvulling op de vele voordelen die de EAC aan haar deelnemers biedt, is de EAC heeft een samenwerking aangegaan met de landelijk opererende autoschadeherstelketen ASN Groep.
Lees meer >>

Kortingen op een rij!

Thermen Soesterberg 50% korting
Thermen Soesterberg is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellness­resorts van Nederland. Thermen Soesterberg is natuurlijk genieten in een bosrijke omgeving nabij Utrecht!
Lees meer>>

Uw Bandenspecialist
Bij uw Bandenspecialist betaalt u geen montage en balanceer­kosten. Zo brengen wij uw kosten weer in balans!
Lees meer>>

Hertz
Hertz tot 10% korting: Voor deelnemers van Stichting EAC hebben wij een aantrekkelijke korting op autohuur wereldwijd via Hertz die kan oplopen tot 10%. Wilt u berekenen wat u kunt besparen? Klik dan hier en gebruik de code: CDP722127. Of zoek een Hertz locatie, klik hier.

Autohotel
10% korting via EAC Autohotel langparkeren Schiphol.
Uw automobielclub heeft afspraken gemaakt met Autohotel waarbij deelnemers 10% korting krijgen bij het reserveren van een parkeerplaats in het code is AHEAC10.
www.autohotel.nl

Salland Zorgverzekeringen CMYK Zorgverzekeringen:
Als deelnemer van EAC heeft u recht op de collectieve zorg­verzekeringen van de Amersfoortse, Aevitae, Avero Achmea, Delta Lloyd, Salland en Stad Holland. Bel ons voor de collectiviteitscode of premie op 088 700 19 00.
Lees meer>>

Korting Thermen Bussloo Thermen Bussloo
De deelnemers van EAC krijgen 50% korting op hun sauna dagentree bij Thermen Bussloo. Met recht het meest exclusieve Wellness Resort van Nederland.
Lees meer>>

Vriendenloterij
Indien u meespeelt in de vriendenloterij dan gaat altijd een deel van uw inleg naar een door u aan te wijzen doel. Indien u de EAC als begunstigde wilt aanwijzen, vermeldt dan dat als u speelt voor: Stichting E.A.C. (let op de punten tussen de letters) in de rubriek welzijn. www.vriendenloterij.nl

Brezan
U ontvangt tot maximaal 30% korting op audio, navigatie en accessoires. Voor meer informatie www.brezan.nl

Kwikfit
Deelnemers van EAC ontvangen korting bij Kwik-Fit. Zo ontvangt u op vertoon van uw deelnemers­bewijs 15% korting op uw complete factuur! Voor een overzicht van de vestigingen klik hier.

Scroll to Top